Cijfer: 9,6

Fantastische whisky. Van voor de sluiting en inmiddels al weer open. Maar buiten dat feit is dit een werkelijke topper.
Niet de turf of rook die ik zo lief heb maar dubbel en dwars goed gemaakt door hout, honing, bloemen....Een whisky met een verhaal!!
 
Deze whisky kocht mijn vader in Schotland in de Bladnoch distilleerderij toen deze eigenlijk al dicht ging op vakantie met Mams. Ik was toen 12 jaar en toen hij hem thuis uitpakte zij hij tegen mij: " Deze maken we open als je gaat trouwen." 31 jaar later....toen Mayra werd geboren besloten we dat een geboorte van een kind ook geldig was. We hebben hem toen Mayra de eerste dag thuis was in Mayra haar kamertje open gemaakt......daar hebben we geproost op een mooi leven voor die kleine. Heel bijzonder....Opa, Papa en dochter in 1 kamer met een hele oude whisky. Inmiddels is de Bladnoch distillery weer open en heb ik op een proeverij een glaasje geproefd. Maar de oude "deze" blijft toch het lekkerst en het meest bijzonder. Ook omdat Opa hem kocht in een tijd dat Whisky nog helemaal geen Hype was.
 
Hieronder zie je "May"....Net uit het zieken huis. We maken de Bladnoch open May en we Toasten op en mooi, gelukkig en gezond leven voor jou!!!
De kleine flesjes zijn voor jou als je oud genoeg bent!.
 

Beoordelingen

Whisky Fun

Films en Whisky

Whisky Feiten

Whisky Quiz

Whisky Picture of the Day

Whiskypedia Quiz voor Android

Download nu ook de Whiskypedia Quiz voor je Android:

 

Lekker koken bij de whisky: Kamadotime.nl

Bekijk ook eens de site van Leipe Shit Ouwe